Behandelingen.

Nagel behandelingen.


Hoe begint het:

Bij Studio Quality kun je kiezen uit diverse behandelingen. Voorafgaand aan alle behandelingen wordt een uitgebreide combi-manicure uitgevoerd, voor een strak eindresultaat.

Voor een ultieme hechting van elke behandeling werk ik  met een sterke en toch ook flexibele rubberbase-coat. Zo heb je wékenlang plezier van jouw nagels en wel 3 weken garantie!

Wanneer je voor het eerst in mijn nagelstudio komt voor een set nagels, begin ik met een intake. Dit doe ik om elkaar beter te leren kennen en je nagels te bekijken om te zien wat het beste bij je past. Hierdoor duurt de eerste afspraak altijd langer dan een nabehandeling. Ook kun je vrijblijvend en geheel gratis een afspraak maken voor meer informatie en eventueel een proefnagel. Als nagelstylist en specialist maak ik de keus voor welk product er wordt gekozen. Dit is onder andere afhankelijk van de wensen en het type nagel je hebt, dit is dus per persoon verschillend.

Gel:
Gel is een vloeibare, harsachtige substantie. Hiermee kan een nagel worden gezet op zowel de natuurlijke nagel als wel op een verlenging. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een tip of sjablonen. Doorgaans werk ik zelf met sjablonen. Gel droogt niet aan de lucht zoals bij acryl hiervoor is UV/LED licht nodig. Bij iedere laag moeten de nagels/handen dus in de lamp. Het is mogelijk dat hierbij een hitte reactie ontstaat. De hoeveelheid warmte die voelbaar wordt is afhankelijk van het type gel en de gevoeligheid van de klant. Gel is flexibeler dan acryl en ook iets zachter. Hierdoor buigt het wat meer met de natuurlijke nagel mee. Bij het zetten van gel komt er doorgaans nagenoeg geen geur vrij.

Acrygel:
Dit is een gel met eigenschappen van gel en acryl. Het is een gel maar deze loopt niet zoals een “gewone” gel. Het droogt niet aan de lucht maar moet in de lamp. Het is een stevige/sterke maar licht en flexibele gel. Ook is het geurvrij.

Gelpolish:
Ben je helemaal klaar met nagellak die snel afbladdert en wil je geen kunstnagels? Ik bied met Gelpolish dé oplossing! Hiermee garandeer ik prachtig gelakte nagels met de kwaliteit van gel. Bij een gelpolish behandeling starten we met een korte manicure, hierna wordt de nagel ontvet. Dan wordt de natuurlijke nagel eerst verstevigd met een flexibele laag, dit om een mooie egale maar ook stevige ondergrond te hebben. Hiervoor zijn een aantal opties, zoals rubberbase of biab. De keuze wordt gemaakt op basis van wat het beste bij de natuurlijk nagel en behoefte van de klant past. Daarna wordt een kleur naar keuze aangebracht, met of zonder nailart, glitters oid. Als laatste volgt een mooie glanslaag en de nagelriem verzorging. Gelpolish blijft gemiddeld 3,5 tot 4,5 week goed. Daarna is het tijd voor een vervolgbehandeling of het verwijderen van de lak indien je het eenmalig wilt of wilt stoppen met het dragen van gellak. Gelpolish is net zo makkelijk aan te brengen als nagellak en blijft wekenlang zitten op zowel de natuur­lijke- als op de kunstnagel. Na de behandeling zijn de nagels direct droog en krasbestendig!

Wie wil er nou geen mooi verzorgde teennagels! 
Gelpolish is eenvoudig aan te brengen en daardoor ook ideaal voor op de teennagels. Teennagels groeien minder snel dan vingernagels waardoor de Gelpolish 6 tot 8 weken mooi blijft zitten met een prachtige glans. Na de behandeling zijn de nagels direct droog en krasbestendig!

Verwijderen van kunstnagels:
Wil je stoppen met het dragen van kunstnagels dan kun je ze verwijderen. Het is niet verstandig zelf je kunstnagels te verwijderen. Laat dit doen door een nagelstyliste zij heeft hier verstand van. Daarnaast heeft ze ook de juiste kennis in huis om dit zorgvuldig te doen zonder dat er schade aan de natuurlijke nagel wordt aangericht.

Seal & Protect:
Dit is een multifunctioneel product: het beschermt de natuurlijke nagel, hersteld zichtbaar beschadigde nagels, creëert extreem sterke hechting met ieder kunstproduct en kan worden gebruikt om lifting weer vast te hechten. Hét ideale product om te gebruiken als losstaande behandeling om de natuurlijke nagel te verstevigen.


Manicure.

In mijn nagelstudio bied ik de volgende manicure behandelingen aan:

QT Basic:  (Duur 30 min)
Bestaat uit een volledige verzorging van de eigen nagel: dit houd in vorm vijlen, nagelriem verzorging en verwijderen petrychium, de eigen nagel wordt tot hoogglans gepolijst of er wordt seal en protect aangebracht* en tot slot wordt er een nagelriem olie aangebracht.

QT Deluxe:
  (Duur 45 min)
Bestaat uit een volledige verzorging van de eigen nagel: dit houd in vorm vijlen, nagelriem verzorging en verwijderen petrychium, daarna volgt een kort e scrub, daarna heeft u de keuze uit hoogglans polijsten of seal & protect* en krijgt u een hand/onderarm massage (10 min) en tot slot wordt er een nagelriem olie aangebracht.

QT Super Deluxe:
  (Duur 60 min)
Bestaat uit een volledige verzorging van de eigen nagel: dit houd in vorm vijlen, nagelriem verzorging en verwijderen petrychium, daarna volgt een korte scrub, daarna heeft u de keuze uit hoogglans polijsten of seal & protect* en krijgt u een hand/onderarm massage (20 min), paraffine pakking en tot slot wordt er een nagelriem olie aangebracht.

*Nagels lakken is ook mogelijk tegen een meerprijs (zie prijslijst)


Wenkbrauwen - Stylen/Shapen.

 

Henna brows:
De henna hecht zich op de huid tussen de haartjes waardoor je de illusie van meer volumineuze wenkbrauwen creëert. Deze behandeling is dan ook een absolute aanrader voor wie weinig haartjes heeft. Henna is ook geschikt voor mensen met pigmentverlies en zelfs grijze wenkbrauwen. Henna blijft tot 2 weken op de huid en minimaal 4 weken op de haartjes, langdurig plezier verzekerd. Dankzij het make-up effect van het product hoef je de eerste weken niet aan de slag met poeders of potloden.
Ook is het mogelijk om de wenkbrauwen met gewone wenkbrauwverf te laten verven. Uiteraard worden in beide gevallen de wenkbrauwen ook in vorm gebracht d.m.v. harsen en epileren.