Over Magnetic.


Magnetic is het cosmeticamerk van de Nederlandse nagelstylist Mey Liang. Zij bouwde haar nagelsalon uit tot een toonaangevende groothandel in nagelproducten. Haar opleidingsinstituut The Magnetic Nail Academy leidde duizenden professionele nagelstylisten op. Vanuit het hoofdkantoor in Soesterberg exporteren Mey en haar man de Magnetic-producten over de hele wereld.

Opleiding nagelstyliste

De Magnetic Nail Academy geeft praktijk- en theorielessen nagelstyling op het hoogste niveau. Een unieke en complete opleiding tot nagelstyliste die naar eigen wens en vraag is in te delen. De docenten hebben brede praktijkervaring en geven veel aandacht. De opleiding Allround Nagelstyling is een beroepsopleiding. Na de cursus ben je klaar voor de veeleisende markt. Klanten zullen trots zijn op hun gelnagels en acrylnagels. De cursisten maken namelijk mooie, modieuze én stevige kunstnagels. Zónder schade aan de natuurlijke nagel. Met het certificaat kun je een nagelstudio beginnen.

Over TS-Nails.

Tanya Savchenko heeft haar eigen lijn met kunstnagel producten op de markt gebracht waardoor ze een uitstekende kwaliteit kan waarborgen. De gel en acrygel zijn favoriet onder de klanten van Tanya en de gelpolishes zijn zeer goed gepigmenteerd hierdoor zijn ze veelal in een laag dekkend. Daarnaast worden er diverse nagelopleidingen gegeven. Cursisten geven gemiddeld een 9 voor de opleidingen. Ik sluit mezelf hier graag bij aan. Ik heb onlangs (april 2020) een online training van Tanya gevolgd, de “Keep Yourself Alive” deel 1 en 2 training. Bestaande uit 6 lessen per deel. Hierbij zijn onder andere de volgende punten aan bod geweest:
-Sjablonen op maat maken en plaatsen
-Perfect lakken met gelpolish
-Reverse teckniek (ook wel french manicure)
-Ombre nagels
-Ballerina shape
-Glitterboom
en nog veel meer.

Over BrowTycoon.

BrowTycoon het merk op het gebied van gezichtshaarkleuring. BrowTycoon heeft een zeer groot streven om innovatief en vooruitstrevend te zijn op de markt. De Henna maakt het mogelijk om gezichtshaar te kleuren zonder het gebruik van ammoniak of waterstofperoxide. BrowTycoon Henna kleurt naast de gezichtsharen ook de huid waardoor de intensiteit wordt verhoogd en met een zichtbaarheid van tot wel 8 weken van het intense effect. Het is beschikbaar in 10 verschillende kleuren. Daarmee voor iedereen geschikt en passend bij iedere huids- en haarkleur. De producten worden geproduceerd in de eigen fabriek in India en ze hebben de exclusieve rechten voor de formule van BrowTycoon Henna, ook zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. De BrowTycoon producten zijn geweldsvrij, en zijn niet getest op dieren.

Over Mrs. Lashlift.

Mrs. LashLift is een Lash Lift treatment waarbij er wordt gewerkt met maximaal 17 minuten aan inwerktijd waarmee het mogelijk is volle gelifte wimpers te bezorgen die wekenlang mooi blijven. Het gebruik van een wimper krultang wordt hiermee overbodig. Lash Lifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers.
Deze unieke behandeling met siliconen rods is namelijk geschikt voor elke wimper soort en voor zowel korte als lange wimpers. Lash Lifting door middel van siliconen pads is in tegenstelling tot wimperpermanent waarbij gebruik wordt gemaakt van schadelijke wimper krultangen niet schadelijk voor uw wimpers, en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel.
Voordelen van een Lash Volume Lift:
-    Blijft tot wel 6 weken zichtbaar 
-    Is onmiddellijk na de behandeling zichtbaar
-    Geen wimper krultang meer nodig.
-    Geen verder onderhoud nodig
-    Kan de wimpers tevens kleuren dmv het verven van de wimpers 
-    Voelt licht en natuurlijk aan.
-    Meer oogopslag, de ogen lijken groter.
-    De Lash Volume Lift is niet schadelijk voor de eigen wimpers.
-    Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Uitsluitend de beste en veilige ingrediënten
De producten van Mrs. LashLift® zijn ontwikkelt met de meest veilige en hoogwaardige ingrediënten. Hiermee is Mrs. LashLift® erin geslaagd een Lash Volume Lift systeem neer te zetten met zeer korte inwerktijden maar toch mild en veilig te gebruiken zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen. 
De producten zijn geproduceerd binnen de EU, 100% dierproefvrij, Vegan, en in overeenstemming met alle EU-wetten en -regelgeving. De producten zijn volledig veilig beoordeeld door goedgekeurde beoordelaars en geregistreerd bij CPNP (Europees bestuursorgaan voor cosmetica) om te voldoen aan Verordening (EG) 1223/2009.